Οι υποψήφιοι του ΚΙΝΑΛ στις εκλογές για την Αρκαδία.. Εκπλήξεις!

ΚΙΝΑΛ: Οι πρώτοι 230 υποψήφιοι στις εκλογές – Όλα τα ονόματα | Newsit.gr
Από το βήμα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ), η Φώφη Γεννηματά επιτέθηκε με σφοδρότητα εναντίον της κυβέρνησης, αλλά και κατά της ΝΔ, τονίζοντας ότι η αντιπαράθεση των κ.κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη είναι μια κατασκευασμένη κοκορομαχία με σκοπό να λεηλατήσουν την προοδευτική παράταξη. Παράλληλα, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι στις ερχόμενες εκλογές θα καταφέρει να χαλάσει τα σχέδια τους και να αναδειχθεί στον καταλύτη για την πολιτική ανατροπή και τηΝ πολιτική αλλαγή.
«Ποντάρουν στην πόλωση και το διχασμό και με την κρυφή ελπίδα ότι θα λεηλατήσουν τη Δημοκρατική παράταξη. Εμείς είμαστε το πραγματικό τους πρόβλημα. Γιατί θα εμποδίσουμε την παλινόρθωση της Δεξιάς. Και θα διαλύσουμε το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ να γίνει καθεστώς. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ θα επανέλθει “εις τα εξ ων συνετέθη”. Γι’ αυτό στρέφονται συνεχώς στο παρελθόν. Γι’ αυτό θέλουν να ακυρώσουν τη διαδρομή και τα επιτεύγματα της παράταξής μας. Γι’ αυτό αγωνίζονται να στήσουν “βρώμικο ’19”. Θέλουν να ξαναγράψουν την ιστορία σε βάρος της προσφοράς του ΠΑΣΟΚ και για να καλύψουν τις καταστροφικές περιόδους ’89-’93, 2004-2009, 2015-2018. Θα μείνουν με την όρεξη», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Γεννηματά.
Στη συνεδρίαση ανακοινώθηκαν οι πρώτοι 230 υποψήφιοι του ΚΙΝΑΛ για τις εθνικές εκλογές και όπως τόνισε η κυρία Γεννηματά, πρόκειται για την εικόνα του Κινήματος Αλλαγής στις τοπικές κοινωνίες και κάλεσε τους υποψήφιους να δώσουν τη μάχη καθημερινά παντού.




Ν.ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ (ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ)
ΜΠΕΡΤΖΕΛΕΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΡΑΧΑΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΩ (ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ)


newsit


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ
https://www.newsit.gr/politikh/kinal-oi-protoi-230-ypopsifioi-stis-ekloges-ola-ta-onomata/2679238/

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη