Καρφιά Γιαννακούρα κατά Σκαντζού.. εν τω μέσω πυρκαγιάς

Με αφορμή την πυρκαγιά στο Άστρος ο Βαγγέλης Γιαννακούρας επιτίθεται σε Σκαντζό και Νίκα για την χωματερή:

Ενώ υπολείπονται δέκα μέρες για να παραδώσουμε στη νέα διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου βράδυ βρισκόμαστε στην χωματερή του Άστρους, εκεί όπου το απόγευμα της Τρίτης 20 Αυγούστου ξέσπασε στα δεματοποιημένα σκουπίδια μεγάλη φωτιά.
Η Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας συνδράμει με υδροφόρα και φορτηγά που μεταφέρουν χαλίκι για την επιχωμάτωση της φωτιάς από την πρώτη στιγμή που ειδοποιήθηκα για το συμβάν.
Δυστυχώς ο κ. Σκαντζός περηφανευόταν για την εν λόγω διαχείριση, όπως και ο κ. Νίκας και άλλοι βέβαια, αλλά το μόνο που συνέβαινε ήταν να συσσωρεύονται σάκοι απορριμμάτων και ιδού το αποτέλεσμα.
Μπορεί κάποια χρόνια πριν να ήταν κάποια λύση η εν λόγω διαχείριση, αλλά πρέπει να βλέπουμε μπροστά και να μην έχουν οι πολίτες παρωπίδες... Άλλωστε η μόνη λύση και θα αποδειχθεί και στο μέλλον είναι η λύση ΣΔΙΤ που είχε κάνει "σημαία" ο κ. Τατούλης.
Η ιδανική λύση του κ. Σκαντζού έχει τα αποτελέσματα αυτά...
Όσον αφορά τους κινδύνους για την υγεία έχω να πω πως επιβαρύνεται η κατάσταση αλλά επειδή ο ορίζοντας είναι ανοιχτός και φυσάει αέρας διασκορπίζεται ο καπνός και περιορίζονται οι επιπτώσεις.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη