ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ: "Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά ...δελτία τύπου"




Με αφορμή το πρόσφατο δελτίο τύπου που εξέδωσε η παράταξη "Νέα Πελοποννήσος" του Πέτρου Τατούλη για την έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO ο επικεφαλής της "Πελοποννησιακής Συμμαχίας"  Γιάννης Μπουντρούκας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

"Με μεγάλη έκπληξη παρακολούθησα την αγωνιώδη προσπάθεια της Νέας Πελοποννήσου του Πέτρου Τατούλη να οικειοποιηθεί πολιτικά το θεσμό της έκθεσης των επτά Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου. Τόσο ο άκομψος - προκλητικός τρόπος που μία παράταξη προσπαθεί να καπηλευθεί ένα τόσο δυναμικό θεσμό όσο και η υποβάθμιση των πραγματικών πρωταγωνιστών αυτής της προσπάθειας που είναι τα επτά Επιμελητήρια της Πελοποννήσου με αναγκάζει να ασκήσω έντονη κριτική κατά της προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής η οποία θέλει η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ να φέρεται ως δικό της έργο ενώ όλοι ξέρουν πολύ καλά ότι αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα.
Εγώ ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας το 2016 - που πραγματοποιήθηκε η πρώτη ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ στην Τρίπολη - γνωρίζω πολύ καλά και από πρώτο χέρι ποιοι στήριξαν την προσπάθεια για τη δημιουργία αυτού του θεσμού αλλά και ποιοι την υπονόμευσαν.
 Το γεγονός ότι η τότε Περιφερειακή Αρχή ήταν -  όπως και άλλοι δημόσιοι φορείς - χορηγός στην έκθεση των Επιμελητηρίων ήταν κάτι το αυτονόητο και σε καμία περίπτωση αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί να "βαπτίζει" το κρέας ...ψάρι!

Είναι το λιγότερο ασέβεια προς τους εκπροσώπους των επτά Επιμελητηρίων αλλά και προσβολή για όλο τον επιχειρηματικό κόσμο της Περιφέρειας μία παράταξη να εκμεταλλεύεται μία τόσο μεγάλη προσπάθεια και να προσπαθεί να "κλέψει" τις εντυπώσεις ενός τόσο επιτυχημένου θεσμού κατά τη διάρκεια που αυτή εξελίσσεται. Το μόνο που μου έρχεται στο νου αντικρίζοντας αυτή την πολιτικά "ανέντιμη" ενέργεια εκμετάλλευσης του θεσμού είναι η ρήση: " το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά ...δελτία τύπου".

 Με την ευκαιρία θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας αλλά και σε όλες τις Διοικήσεις των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου για την άψογη διοργάνωση της φετινής Έκθεσης τόσο ως Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου όσο και ως εκθέτης της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2019.
 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη