Σύλλογος ΑμεΑ Νομού Αρκαδίας- Ευχαριστήριο

Ο Σύλλογος ΑμεΑ Νομού Αρκαδίας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους εσάς που συμμετείχατε στην εκδήλωση μας την 3η Δεκέμβρη στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης με αφορμή την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ.
Ευχαριστεί ιδιαίτερα τους συμμετέχοντας στην εκδήλωση:
To Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Μαντινείας για τη συγκλονιστική παρουσίασή του,
Το Ε.Ε.Σ. Τρίπολης,
Την Πρόεδρο του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Αρκαδίας κα. Βάσια Ψυχογιού,
Την παιδική χορωδία ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ και το μαέστρο της κο. Σάκη- Διονύση Καραφωτια για τον εντυπωσιακό παλμό που έδωσαν στην εκδήλωσή μας.
Ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κο. Παναγιώτη Νίκα, τον Αντιπεριφεριάρχη Αρκαδίας κο. Λαμπρόπουλο Χρήστο, το Δήμαρχο Τρίπολης κο. Τζιούμη Κων/νο για την παρουσία τους και τις δεσμεύσεις που ανέλαβαν στα Άτομα με Αναπηρία.
Ευχαριστεί τον Περιφερικό Διευθυντή Εκπαίδευσης κο. Οικονομοπουλο, τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αρκαδίας κο Σελίμη και τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αρκαδίας κο. Γκέσουρα για τη συμμετοχή τους και τη στήριξή τους στην εκδήλωσή μας.
Ευχαριστεί τους συμπολίτες μας που αγκάλιασαν την εκδήλωση.
Τέλος ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης μας που με τη συμμετοχή τους και την προσοχή τους μας γέμισαν ελπίδες. Η νέα γενιά δείχνει να ενστερνίζεται το διαχρονικό μηνυμα μας:
ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ, ΟΛΟΙ ΙΣΙΟΙ
Σύλλογος ΑμεΑ Αρκαδίας


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη