Το Πάσχα στην Τρίπολη διαφημίζουν ταξιδιωτικά πρακτορεία εξωτερικού- Πόσο στοιχίζει και τι περιλαμβάνει



Γράφει η δημοσιογράφος Βάλια Αμπατζή
Ιδιοκτήτρια ¨Βολτα στην Τρίπολη¨


Ένας από τους πιο γνωστούς προορισμούς για το Πάσχα είναι η Τρίπολη.

Ποιος άλλωστε δεν θα ήθελε να περάσει μια βδομάδα με μια γερή δόση παράδοσης;
Με παραδοσιακό κρασάκι και ψητό αρνί ; Με ένα οικογενειακό πάσχα;
Γιατί μπορεί να είσαι επισκέπτης αλλά εμείς εδώ στην Τρίπολη, ως φιλόξενοι Αρκαδες, θα σε κάνουμε να αισθανθείς ότι βρίσκεσαι σε ¨οικογένεια¨.


Είδαμε λοιπόν στο ίντερνετ ότι χώρες του εξωτερικού και συγκεκριμένα ταξιδιωτικά πρακτορεία διαφημίζουν το Πάσχα στην Τρίπολη.

Η αλήθεια είναι ότι μπηκα στο πειρασμό να ανοίξω να δω τι προσφορές έχουν για Πάσχα στην πόλη μας, τι παρέχουν τα πακέτα τους και πόσο κοστίζει.

Βασικά ανοίγοντας την σελίδα με εντυπωσίασε η περιγραφή που δίνει:

¨Easter in Tripoli is indeed an enormous festival. Holy week inspires devotion, with devout fasting and church services that leave you shaking. On Good Friday all the epitaphs are joined in a river of faith in front of the imposing Cathedral of Basil the Great.

Το Πάσχα στην Τρίπολη είναι πράγματι ένα τεράστιο φεστιβάλ. Η Μεγάλη εβδομάδα εμπνέει αφοσίωση, με υπηρεσίες ευσεβούς νηστείας και εκκλησίας που σε αφήνουν να τρέμεις. Την Μεγάλη Παρασκευή όλοι οι επιτάφιοι ενώνονται σε ένα ποτάμι πίστης μπροστά στον επιβλητικό ναό του Βασιλείου του Μεγάλου.¨




Πάμε λοιπόν τώρα να δούμε το ¨μαλλί¨  της υπόθεσης:

580 ευρώ για 5 μέρες το άτομο
 Μέσα στην τιμή συμπεριλαμβάνεται:
αεροπορικά εισητήρια, αποσκευές-βάρος, με πρωινό, η μεταφορά στην Τρίπολη, φαγητό το βράδυ της Ανάστασης και το μεσημέρι του Πάσχα, ξενάγηση, οι φοροι αεροδρομίου.

Δεν συμπεριλαμβάνονται ποτά και φαγητά, εισόδοι πχ σε μουσεία κλπ




Εμείς θα πούμε ότι αξίζει να έρθετε το Πάσχα στην Τρίπολη και αν είστε από Ελλάδα θα σας κοστίσει σαφώς φτηνότερα , θα βρείτε ακόμα περισσότερες προσφορές στα ξενοδοχεία μας που εκείνες τις μέρες η πληρότητα φτάνει το 100%


ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ! 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη