Στη Σπάρτη ως λαμπαδηδρόμος ο Τζεράρντ Μπάτλερ!

Επίσημο: Στη Σπάρτη ως λαμπαδηδρόμος ο Τζεράρντ Μπάτλερ!
Την επίσκεψη του κορυφαίου ηθοποιού Τζεράρντ Μπάτλερ στη Σπάρτη, στο πλαίσιο των εορτασμών των 2.500 χρόνων από τη Μάχη των Θερμοπυλών, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας στη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης (12/2). Όπως είπε ο κ. Δούκας, ο ηθοποιός αποδέχτηκε την πρόσκληση και θα βρεθεί για πρώτη φορά στη Σπάρτη στα μέσα του προσεχούς Μαρτίου.
Συγκεκριμένα, ο χολιγουντιανός ηθοποιός, που υποδύθηκε τον Βασιλιά Λεωνίδα στη θρυλική ταινία «300», μεταδίδοντας το μήνυμα «This is Sparta» σε όλο τον πλανήτη, θα βρεθεί καλεσμένος στην Σπάρτη στο διάστημα 10 έως 14 Μαρτίου 2020. Μάλιστα, ο διάσημος σταρ θα παραβρεθεί στην τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας και θα τρέξει από το Μυστρά μέχρι τη Σπάρτη, ως λαμπαδηδρόμος των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο 2020.
Μαζί με τον Τζ. Μπάτλερ θα βρίσκεται και ο πρόεδρος της «Hollywood Gang Productions», Τζιάνι Νουνάρι, ο οποίος είναι ένας από τους πλέον γνωστούς παραγωγούς της Μέκκας του Κινηματογράφου με ταινίες στο ενεργητικό του όπως: «300», «Immortals», «Μέγας Αλέξανδρος», «From DuskTill Dawn» και πολλές άλλες.
Επιπλέον, η Σπάρτη θα υποδεχθεί και τον ηθοποιό Μπίλι Ζείν, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την περιοχή Σμύνους του Δήμου Αν. Μάνης, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από την ταινία «Τιτανικός». Ο Μπ. Ζέιν θα αποτελέσει και αυτός μέρος της «αλυσίδας» των λαμπαδηδρόμων της Ολυμπιακής Φλόγας στην περιοχή της Σπάρτης.

Ο Δήμος Σπάρτης ευχαριστεί θερμά την κ. Καλλιρόη Δανάλη – Αποστολοπούλου -το γένος Ζήτη- για τη διοργάνωση και συμβολή της στην προσπάθεια αυτή, καθώς η ίδια έχει αναλάβει προσωπικά όλο το κόστος των μετακινήσεων και διαμονής των διάσημων επισκεπτών στη Σπάρτη.

lakonikos.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη