Ψήφισμα Δ.Σ. Κέντρου Πρόληψης Αρκαδίας




ΨΗΦΙΣΜΑ 

To Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αρκαδίας «Ανέλιξη», μετά από έκτακτη συνεδρίαση, που έλαβε χώρα στις 04.06.2020 κατόπιν του αγγέλματος του απρόσμενου θανάτου του Δημητρίου Παυλή αποφάσισε, ομοφώνως, για τα εξής: 

- Να εκφράσει στους οικείους του την βαθύτατη θλίψη, που σκόρπισε ο αδόκητος και πρόωρος θάνατος του πρώην Δημάρχου Τρίπολης, ο οποίος διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αρκαδίας «Ανέλιξη», από τον Φεβρουάριο του 2008 έως το Μάιο του 2011 με την ιδιότητα του Προέδρου και εκπροσώπου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, προσφέροντας και από το συγκεκριμένο πόστο στην συνέχεια, λειτουργία και προσφορά του Κέντρου μας στην ευρύτερη περιοχή.
- Να παραστεί το Δ.Σ. του Κέντρου μετά του επιστημονικού και διοικητικού προσωπικού στην εξόδιο ακολουθία εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του για την τραγική απώλεια του αγαπητού Δημήτρη.
- Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. 

Τρίπολη, 04.06.2020,
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Δημήτριος Βόσνος

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη