Περίπατος στον ΑγιοΘόδωρα με τον Ορειβατικό!


Τα χρώματα του Φθινοπώρου κάνουν σιγά σιγά την εμφάνισή τους και τα Περιαστικά Άλση της Τρίπολης μας περιμένουν για να μας υποδεχθούν!
Αυτή την Τετάρτη (12-10-2016) θα περπατήσουμε στο μονοπάτι του ΑγιοΘόδωρα!

Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης σας προσκαλεί να χαρείτε ένα χαλαρό περίπατο με την παρέα μας και την παρέα σας!
Ελάτε για ένα απολαυστικό περίπατο, ακόμα και αν η καθημερινότητα, η ρουτίνα και διάφοροι άλλοι λόγοι, σας περιορίζουν (π.χ. αν δεν έχετε πολύ χρόνο ή αν έχετε κάποια παραπανίσια κιλά) και δεν σας επέτρεψαν μέχρι τώρα να χαρείτε ένα περπάτημα μεγαλύτερης διάρκειας.

Η διάρκεια του περίπατου είναι λίγο μεγαλύτερη σε σχέση με τους μέχρι τώρα περιπάτους στον Αη Γιώργη, αλλά η θέα μας ανταμοίβει!

Σημείο συνάντησης στις 4.15 μ.μ. έξω από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρίπολης (πλησίον της νησίδας), για να κατευθυνθούμε όλοι μαζί στο σημείο έναρξης του μονοπατιού, το οποίο βρίσκεται στο δρόμο για το Περθώρι. Όσοι καθυστερήσουν, θα μας βρούν στο μονοπάτι.στις 4.25 μ.μ.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα εντευκτήρια του συλλόγου (Λαγοπάτη 43), Δευτέρα έως Παρασκευή 7.00 μ.μ με 9.00 μ.μ., καθώς και στα τηλέφωνα 2710-232243, 6977133957 & 6974219674, στην ιστοσελίδα του συλλόγου, www.eostripolis.gr καθώς και στη σελίδα του συλλόγου στο fb ΕΟΣ Τρίπολης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη