5ο Brevet Τρίπολης

Το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 θα διεξαχθεί για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το «Βrevet Τρίπολης» που οργανώνει ο Ποδηλατικός Όμιλος Τρίπολης.
Ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ), στηρίζοντας τέτοια αθλητικά γεγονότα που προβάλουν τον τόπο μας, θα υποδεχτούν τους ποδηλάτες το μεσημέρι του Σαββάτου, μ’ ένα κέρασμα φιλοξενίας στο κιόσκι που θα υπάρχει στην πλατεία των Τροπαίων.
Οι ποδηλάτες θα ξεκινήσουν από την Πλατεία Άρεως της Τρίπολης στις 9:00 και θα ολοκληρώσουν την διαδρομή τους στο ίδιο σημείο, αφού διανύσουν 200χλμ μέσα από γραφικά χωριά, ιστορικά μνημεία, και εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον στα πανέμορφα Αρκαδικά βουνά. Συγκεκριμένα θα περάσουν από: Λεβίδι, Βλαχέρνα, 111, ...Δάφνη, φράγμα Λάδωνα, Τρόπαια, Λαγκάδια, Καρκαλού, Δημητσάνα, Στεμνίτσα, Καρύταινα, Μεγαλόπολη, Τρίπολη.
Οι συμμετέχοντες ποδηλάτες προέρχονται από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό καθώς ο βασικός διοργανωτής και εμπνευστής αυτού του είδους αγώνων είναι η ΑCP που εδράζει στο Παρίσι και συνεργάζεται με άλλες συναφείς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο μέσω του Les Randonneurs Mondiaux (RM).
Στα Brevets οι αναβάτες διανύουν αποστάσεις από 200- 1000 χιλ, διερχόμενοι από συγκεκριμένα σημεία ελέγχου και με στόχο να ολοκληρώσουν τη διαδρομή εντός συγκεκριμένου χρόνου. Λαμβάνουν ίση αναγνώριση ανεξάρτητα από την τελική τους κατάταξη.

Δηλώσεις συμμετοχής έως και την Παρασκευή 16/06/2017 στο e-mail: magbikes1@gmail.com
Θα πρέπει να αναφέρετε ονοματεπώνυμο και Αριθμό Μητρώου και τηλ. επικοινωνίας (που αφορά την συμμετοχή στα BREVET)

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη