Απόηχος του Σκυρίτιδα Run

Έχουν περάσει μόλις πέντε μέρες από το δεύτερο Σκυρίτιδα Run.Για μια ακόμη χρονιά πάνω από 2.000 άτομα έτρεξαν στους αγώνες των συνολικά 4 διαφορετικών διαδρομών δίνοντας μοναδικές επιδόσεις οι οποίες προσέφεραν ένα μοναδικό θέαμα για όσους βρέθηκαν εκεί.Κόσμος από διαφορετικά μέρη της Ελλάδος ήταν εκεί ενώ "φωτιά" πήραν και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από φωτογραφίες των συμμετεχόντων,οι οποίοι θέλησαν να δείξουν στους φίλους τους τα συναισθήματά τους από αυτή τους την δράση.

Παρακάτω ακολουθεί το κείμενο της Βάσω Στασινού,η οποία μας περιγράφει την εμπειρία της για την συμμετοχή της στο Σκυριτίδα Run
"Η Σκυρίτιδα βρίσκεται  στα σύνορα Αρκαδίας και Λακωνίας κααι είναι γνωστή για το ομώνυμο δάσος της. Στο καταπληκτικό αυτό τοπίο του Δάσους Σκυρίτιδας διοργανώθηκε για δεύτερη φορά ένα κορυφαίο αθλητικό-πολιτιστικό φεστιβάλ της Αρκαδίας στο οποίο ήταν χορηγός το Stoiximan στο Skiritida Run πάντα με την Αρκαδική οικολογική φάρμα. Έχει στόχο να ακουστεί σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και πέρα από τα σύνορα της χώρας. Σ' αυτόν τον υπέροχο και καταπράσινο δρόμο, δρομείς και επισκέπτες ήρθαν να απολάυσουν μια εξαιρετική εμπειρία τρέχοντας στους αγώνες των 1.000 m (για παιδάκια) 5km, 10km & ημιμαραθώνιο (22km). Eίναι γεγονός πως ο ενθουσιασμός  που νοιώθεις σε αυτό το μαγευτικό τοπίο είναι απερίγραπτος όσο τα συναισθήματα που σου δημιουργούνται αλλά και το πιο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα που θα απολάυσεις φτάνοντας στον τερματισμό του Skiritida Run, στην αρκαδική οικολογική φάρμα κολλινών. Είμαι  υπερήφανη που όλοι μαζί με την οικογένειά μου, στηρίξαμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Τον θεσμό τρέχοντας όλοι δυνατά στο Skiritida run. Aναμένουμε μαζί με εσάς να βρεθούμε μαζί του χρόνου ,να ζήσουμε μια αληθινή εμπειρία βγαλμένη μέσα από τις ομορφιές της φύσης.
  Σας ευχαριστώ πολύ
      Με αγάπη
 ''Βάσω Στασινού''

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη