Οι στυλάτες γυναίκες έχουν μυστικά και σας τα αποκαλύπτουμε



Οι στυλάτες γυναίκες είναι αυτές που τραβάνε τα βλέμματα πάνω τους, είναι αυτές που δεν ακολουθούν πάντα την μόδα, αλλά ξέρουν τι τους πάει και τι όχι! Ποιο είναι το μυστικό τους και είναι πάντα στυλάτες; Είναι πολύ καλά προετοιμασμένες, ακολουθούν μία φιλοσοφία και κάποιες συνήθειες που κάνει τις εμφανίσεις τους προσεγμένες και με πολύ στυλ.

Το πρώτο και βασικό μυστικό των στυλάτων γυναικών είναι να αποφασίσουν απο την προηγούμενη μέρα τι θα φορέσουν και να το ετοιμάσουν. Έτσι το σίγουρο είναι ότι δεν θα ταιριάξουν λάθος μπλούζα με παντελόνι διότι μέσα στην νύστα μας το πρωί τέτοια λάθη γίνονται. Επιπλέον θα είναι τα ρούχα καθαρά και σιδερωμένα αφού θα έχουν τσεκαριστεί απο την προηγούμενη μέρα! Επίσης έχουν υπολογίσει τον χρόνο που χρειάζονται για το μακιγιάζ, έτσι σηκώνονται νωρίτερα για να ετοιμαστούν και δεν τρέχουν τελευταία στιγμή γιατί όπως γνωρίζουμε και τον νόμο του Μέρφη, άντε να σου κάτσει καλά το eye liner όταν βιάζεσαι, με τίποτα όμως!

Δεύτερο μυστικό, έχουν ελέγξει και τα εσώρουχα από το προηγούμενο βράδυ! όλες ξέρουμε ότι δεν πάνε όλα τα εσώρουχα με όλα τα ρούχα!. Κάποια ρούχα χρειάζονται ανοιχτόχρωμα εσώρουχα και κάποια άλλα χρειάζονται στράπλες  σουτιέν. το αναφέρω γιατί κάποιες φοράνε απλά ένα μπουστάκι, όμως δεν είναι όλα τα ρούχα αθλητικά, όπως επίσης πολλές γυναίκες και κυρίως μαμάδες με το τόσο φορτωμένο πρόγραμμα δεν θυμούνται ούτε το χρώμα εσώρουχου που φοράνε μέχρι να πάνε τουαλέτα, χαχαχα! Ε λοιπόν οι στυλάτες γυναίκες ΔΕΝ το κάνουν αυτό!

Τρίτο μυστικό, που εμπίπτει στην προετοιμασία των ρούχων, οι στυλάτες γυναίκες ντύνονται ανάλογα την περίσταση και φυσικά τον καιρό! Δεν φοράνε ένα ρούχο απο το πρωί μέχρι το βράδυ, έχουν άλλα ρούχα για το ποτό, άλλα για συνεντευξη για δουλειά και άλλα για δείπνο. Γενικά ξέρουν τι τους πάει και τι τις κολακεύει! Στις στυλάτες γυναίκες αρέσουν και τα τακούνια αλλά και τα αθλητικά, απλά  ανάλογα με την περίπτωση ξέρουν να τα συνδιάσουν με το κατάλληλο ρούχο!

Τέταρτο μυστικό, τους αρέσουν πολύ τα αξεσουάρ και ξέρουν να τα συνδιάζουν χωρίς υπερβολές. Τα αξεσυάρ είναι συνδεδεμένα με το στυλ γιατί το αναβαθμίζουν, αλλά θέλει προσοχή για να μην είναι το αποτέλεσμα καθόλου κολακευτικό!

Πέμπτο μυστικό,  μένουν στο προσωπικό τους στυλ και δεν ακολουθούν τις νέες τάσεις αλλά τις προσαρμόζουν στο δικό τους ταπεραμέντο! Φυσικά ενημερώνονται, ξεφυλλίζουν περιοδικά για να παίρνουν ιδέες άλλων στυλάτων γυναικών κι όταν δουν κάτι που τους αρέσει το προσαρμόζουν στο προσωπικό τους στυλ!

Έκτο και τελευταίο μυστικό, όπως κάθε άνθρωπος έτσι και τη στυλάτη γυναίκα μέσα στο σπίτι θα την δεις με τις πυτζάμες της, με ένα πρόχειρο κολάν ή μια φόρμα αθλητική. Τα καλά ρούχα είναι για έξω, μέσα στο σπίτι χρειάζεται άνεση! Έτσι τα τακούνια παίρνουν την θέση τους στην ντουλάπα και ακόμη και η στυλάτη γυναίκα στο σπίτι φοράει τις στυλάτες παντόφλες της

Μάρη Ταλλά

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη