Τα φάουλ της Λευκής Νύχτας στην Τρίπολη...θα διορθωθουν στο μέλλον;




Ηταν πραγματικά μια πολύ όμορφη βραδιά η χθεσινή για την Τρίπολη με πολύ κόσμο.

Όμως κάποια πράγματα χαλούσαν το γιορτινό κλίμα και το Βολτα στην Τρίπολη σε σχέση με τα άλλα μέσα, είναι εδώ για να τα μοιραστεί μαζί σας.

Καταρχήν ο κόσμος γυριζε γύρω γυρω από ΙΒ και Τάσου Σεχιωτη, πεζόδρομος Ερμου (δόξα το Θεο που τον σκέφτηκαν).... αντε και λίγο στα γυρω στενα που τις συνδεουν.

Από κει και πέρα αν δεν ηταν το Hondos Center και τα οπτικα Παπούλιας η Γεωργιου Α κενη!!!

Η Ουασιγκτων κενή! (Εκτός από τη Γιωτα, το VOI NOI , τον Αλεξόπουλο, το 1 ευρω...)

ΑΝ δεν ηταν τα πανω μαγαζια ΟΤΕ, ΧΑΡΑ, ΚΛΑΣΣΙΚΟΝ, ΠΡΟΟΔΟΣ να κάνουν κάτι μόνα τους, κλπ ουτε καν και εκει. διοτι η 28η Οκτωβριου στις αρχες κενη!!!!!


Αν καταλαβα καλά, αυτοι που το παίζουν δημοσιογραφοι φουμάρουν τον κόσμο με ψεύτικες ειδήσεις!!!! Πως δούλεψαν δηλαδή τα μαγαζιά της Τρίπολης;;;  Δηλαδη μαγαζια είναι της ΙΒ και της Τ. Σεχιωτη;;;;

Το συγκρότημα που ηταν απέναντι στο ΕΒΕΡΕΣΤ είχε μαύρα σκοτάδια!! Καθόλου φωτισμό!!

Και τέλος ενώ υπήρχε κόσμος στην πάνω αγορα στο καταπληκτικό συγκρότημα που έπαιζε όλα τριγυρω ηταν κλειστα, και οι αρχοντες αυτου του τόπου έλειπαν παρα παρέμειναν στο κέντρο για τις φωτό των δημοσιογράφων!!!

Κανεναν παιδικό event δεν σκεφτήκατε;;; Τόσα παιδάκια ήταν χθες στην πόλη.

Προς γνώση  και συμμόρφωση η πρώτη λευκή νύχτα.

ΥΓ να σημειώσω ότι παραπονα έκαναν πολλά οι καταστηματάρχες των υπόλοιπων οδών και επίσης επισήμαναν ότι ο Δήμαρχος μάζευε ψήφους και χαιρετούρες από τους καταστηματάρχες της ΙΒ και της Τ. Σεχιώτη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη