Στην Επιτροπή Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΚΕΔΕ ο Νίκος Τσιαμούλος



Στην Επιτροπή Πολιτισμού και Αθλητισμού ο Νίκος Τσιαμούλος – Ομόφωνη απόφαση στην ΚΕΔΕ!

Νέο μέλος στην Επιτροπή Πολιτισμού και Αθλητισμού της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος ορίστηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα» Κος Νίκος Τσιαμούλος.
 Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ συνεδρίασε στην Χίο στις 12 Ιουνίου 2017 και ύστερα από εισήγηση του Γενικού Διευθυντή της Ένωσης Κου Ευάγγελου Πάνου, αποφάσισε ομόφωνα προχωρήσει στον ορισμό του Κου Νίκου Τσιαμούλου στην Επιτροπή Πολιτισμού και Αθλητισμού για όλους τους Δήμους της χώρας.
 Η Επιτροπή συγκροτήθηκε και στελεχώθηκε το 2014 και αποτελείται από 21 αιρετά μέλη.Κατά διαστήματα, έχει ασχοληθεί για να καταρτιστεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα καταγραφής Πολιτιστικών και Αθλητικών Υποδομών και εκδηλώσεων κάθε Δήμου. Επίσης, έχει προχωρήσει σε ενέργειες καταγραφής της κατάστασης των δημοτικών αθλητικών υποδομών πανελλαδικά και αναζήτησης χρηματοδότησης. Επιπλέον, η Επιτροπή έχει ασχοληθεί με ζητήματα προγραμματισμού έργων, δράσεων και προγραμμάτων στο νέο ΕΣΠΑ.
 Η επιλογή του Κου Νίκου Τσιαμούλου σε μία τόσο σημαντική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος(ΚΕΔΕ), αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της αυτοδιοικητικής του προσφοράς και των ικανοτήτων του να διαχειριστεί ζητήματα που αφορούν τους κρίσιμους τομείς του πολιτισμού και του αθλητισμού για όλους τους Δήμους της Ελλάδας.

 
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΕΔΕ Γ. ΠΑΤΟΥΛΗ ΣΤΟΝ Ν. ΤΣΙΑΜΟΥΛΟ
 
 Με προσωπική του επιστολή ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου, Κος  Γεώργιος Πατούλης, αναφέρει προς τον Κο Νίκο Τσιαμούλο…

 «Αγαπητέ Συνάδελφε,
 Όπως γνωρίζεις, στην ΚΕΔΕ λειτουργούν Μόνιμες Θεματικές Επιτροπές Παραγωγής Πολιτικής, που επεξεργάζονται, διαμορφώνουν και εισηγούνται στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης τις θέσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για όλα τα θέματα αρμοδιότητας των Τοπικών Αρχών.

 Με μεγάλη μου χαρά σε ενημερώνω ότι το Διοικητικό μας Συμβούλιο, σε επέλεξε ως μέλος της Επιτροπής Πολιτισμού και Αθλητισμού ομόφωνα. Σε συγχαίρω για την τιμητική αυτή επιλογή και σε καλώ να συμβάλεις στην κοινή προσπάθεια ενίσχυσης και αναβάθμισης της Αυτοδιοίκησης προς όφελος των Τοπικών Κοινωνιών.

 Γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι θα ανταποκριθείς σε αυτές τις νέες σου υποχρεώσεις, εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο σου.

Πάντα στη διάθεσή σου (δείτε εδώ την επιστολή του Προέδρου της ΚΕΔΕ Κου. Πατούλη Γεώργιου προς τον Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης και Δημοτικό Σύμβουλο Τρίπολης Κου Τσιαμούλου Νίκου)

 
Με εκτίμηση

Γεώργιος Πατούλης
Δήμαρχος Αμαρουσίου
Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη