Πύργος:Μεθυσμένος Ιερέας ξεσήκωσε το κέντρο της πόλης

  Βαριά η καλογερική...




Το απίστευτο και όμως αληθινό γεγονός συνέβη στο κέντρο του Πύργου το απόγευμα της Παρασκευής 13/10/17. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας ιερέας σε κατάσταση μέθης ξέφυγε από τα όρια προκαλώντας  όχι μόνο τροχαίο υλικών ζημιών αλλά και ήρθε στα χέρια με απλούς πολίτες. Το Τμήμα Τροχαίας Πύργου κάτω από αυτές τις συνθήκες εξαπέλισε κυνηγητό με σκοπό να συλλάβουν και να οδηγήσουν στο τμήμα τον ιερέα

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ilialife.gr, όλα ξεκίνησαν στις 7.30, τουλάχιστον για το συγκεκριμένο επεισόδιο, γιατί αν κρίνει κανείς από την κατάσταση που βρισκόταν ο ιερέας, προφανώς για αυτόν “όλα” είχαν ξεκινήσει αρκετά νωρίτερα.

Λίγα μέτρα πριν την συμβολή των οδών Μανωλοπούλου και Πατρών, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας θαμώνας καφέ είδε τον γνωστό του ιερέα και του φώναξε. Ο ιερέας στην προσπάθειά του να σταματήσει προκάλεσε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών με το αγροτικό του αυτοκίνητο. Σταμάτησε και κατέβηκε όμως η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη καθώς ο ιερέας χρησιμοποίησε απρεπές λεξιλόγιο - σύμφωνα πάντα με αυτόπτες μάρτυρες και διαπληκτίστηκε με πολίτες, μεταξύ αυτών και με μια γυναίκα υπάλληλο καφετέριας.
Κλήθηκε λοιπόν η Αστυνομία για τον μεθυσμένο ιερέα για να επιβληθεί η τάξη. Μάταια προσπαθούσαν να τον ηρεμίσουν για να τους ακολουθήσει για τα προβλεπόμενα στο Τμήμα. Ο ιερέας ζητούσε έναν καφέ σκέτο να πιει, ρωτούσε που ήταν ο καφές του, θεωρώντας πως τον είχε ήδη παραγγείλει και γενικότερα επικρατούσε ένταση στο σημείο, όπου με την πάροδο του χρόνου είχε δημιουργηθεί “εξέδρα” με κοινό που παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα.
Τελικά ο ιερέας συνελήφθη μετά την προσαγωγή του στο τμήμα, για την οδήγηση σε κατάσταση μέθης.Σύμφωνα με πληροφορίες δεν πρόκειται για ιερέα του Πύργου, αλλά ορεινής περιοχής στα όρια του νομού και δεν έχει γίνει γνωστό στο δυναμικό ποιας Ιεράς Μητρόπολης ανήκει…

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη