Fashion Trends για το 2018




Η νέα χρονιά μετρά ήδη τις πρώτες της μέρες και μαζί με την αλλαγή του έτους παρατηρήσαμε ήδη και την αλλαγή των τάσεων στη μόδα και τον ερχομό νέων trends που εκτοπίζουν κάποια από αυτά που αγαπήσαμε το 2017.


Το cowboy style, τα μεγάλα κοσμήματα, το total white look είναι μερικά από αυτά που θα κυριαρχήσουν φέτος όπως και το no makeup μακιγιάζ και τα πιο ανέμελα χτενίσματα.
Όμως, ας τα δούμε πιο αναλυτικά και πως θα τα βάλετε στην καθημερινότητά σας και θα τα αναδείξετε μέσα από το προσωπικό σας στυλ.

Ξεκινώντας από τα ρούχα, τα μπλουζάκια με σλόγκαν και μηνύματα αντικαθίστανται πλέον από T-shirt με αστείες φράσεις. Εκφραστείτε μέσα από το ντύσιμό σας φορώντας μια μπλούζα με το μήνυμα που σας αντιπροσωπεύει. Συνδυάστε με το αγαπημένο σας jean ή παντελόνι ή απογειώστε το look σας φορώντας τη με μια φούστα.

Τα statement κολιέ κάνουν την παρουσία τους αισθητή και αντικαθιστούν τα chocker  που αγαπήθηκαν πολύ. Χρυσά, ασημένια ή με πέρλες μη διστάσετε να τα εντάξετε στο καθημερινό σας ντύσιμο. Όσο πιο έντονα και μεγάλα τα κολιέ τόσο πιο καλά.



Ένα άλλο must trend όπως προείπα είναι το cowboy style που παραγκωνίζει το boho style που ήταν ως τώρα πρώτο στις προτιμήσεις μας. Με διάθεση Άγριας Δύση, jean, καρό πουκάμισο,  μπουφάν με κρόσσια και φυσικά καουμπόικες μπότες κατακτήστε τη νέα αυτή τάση και δώστε άλλη νότα στην καθημερινότητά σας.


Και έρχομαι στο αγαπημένο για κάποιες από εσάς total white look
Όλα λευκά λοιπόν που αφήνουν πίσω τα έντονα χρώματα. Κι αν δεν είστε οπαδός; Επενδύστε σε λευκά αξεσουάρ.


Ποια είναι όμως τα νέα trend για τα μαλλιά και το μακιγιάζ μας; Αυτά που αναδεικνύουν τη φυσικότητά μας αγαπητές μου. Ξεχάστε τα αυστηρά χτενίσματα από τα οποία δεν «ξέφευγε τρίχα» και αφήστε τα μαλλιά σας πλέον ανέμελα. Ξεχάστε επίσης και το βαρύ μακιγιάζ και ακολουθήστε το no make up μακιγιάζ. Υιοθετούμε το μινιμαλισμό λένε οι makeup artists και εμείς δεν έχουμε λόγο να μην τους ακούσουμε. Με μια nude σκιά, λίγο ροζ ρουζ, καθόλου mascara, φυσικά φρύδια και μια απαλή απόχρωση στα χείλη είστε έτοιμες να αδράξτε την καθημερινότητά σας με στυλ.


  Ραντεβού και πάλι την επόμενη εβδομάδα στην πλέον ανανεωμένη και πιο stylish στήλη της πόλης!                    
                                                                                                         Μαρία Μητροπούλου

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη