Έρευνα στην Τρίπολη- Αυξάνονται τα διαθέσιμα σπίτια στην Airbnb




ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ ARCADIASPOT.GR



ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΕΡΕΥΝΑ: ΒΑΛΙΑ ΑΜΠΑΤΖΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

Διαμερίσματα για όλα τα βαλάντια. Η Airbnb άρχισε να απασχολεί και τους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων της Τρίπολης καθώς τα περισσότερα σε αυτή την πόλη παραμένουν ξενοίκιαστα.

Μέχρι τώρα 30 σπίτια βρίσκονται σε διαθεσιμότητα στην πλατφόρμα και τιμές να ξεκινούν από 22 ευρώ την ημέρα και να φτάνουν τα 500 ευρώ!!

Διαμερίσματα, μονοκατοικίες, μεζονέτες με ανέσεις , στούντιο και βίλες!


Σπίτια ακόμα και με σκύλο!!!!

Οι κριτικές τω ν επισκεπτών πολύ καλές και μέχρι τώρα δείχνουν πολύ ενθουσιασμένοι με την φιλοξενία, την καθαριότητα και τις παροχές!

Τα σπίτια που διατίθενται συνεχώς πληθαίνουν στην Αρκαδική πρωτεύουσα.

Βέβαια υπάρχει και μια σύγχυση σε όλο αυτό με τα μεσιτικά γραφεία αν και το φαινόμενα δεν έχει πάρει τόσες διαστάσεις ακόμα ανησυχητικές.
Γιατί ο επισκέπτης πλέον επιλέγει  το Airbnb σαν λύση για λίγες νύχτες.

Όσο περισσότερες παροχές έχεις τόσο πιο δελεαστικό κάνεις το διαμέρισμά σου.




ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ

Ας δούμε κάποια παραδείγματα:
Ευρύχωρο διαμέρισμα στην καρδιά της πόλης, ήσυχο και περιποιημένο μπορεί να φιλοξενήσει απο 2 έως 5 άτομα. Είτε έρχεστε για διακοπές είτε για δουλειά θα ξεκουραστείτε σε στρώματα Coco-mat και θα χαλαρώσετε στα 55m2 του.
----
Ολόκληρο σπίτι

1 υπνοδωμάτιο
1 κρεβάτι
1 μπάνιο
Εξαιρετική εμπειρία άφιξης
Το 100% των πρόσφατων επισκεπτών αξιολόγησε τη διαδικασία άφιξης με 5 αστέρια.
Αστραφτερή καθαριότητα
15 πρόσφατοι επισκέπτες είπαν ότι αυτό το μέρος είναι πεντακάθαρο.
Δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις
Αυτό είναι ένα από τα λίγα μέρη με αυτό το χαρακτηριστικό.
Περιποιημένος καθαρός χώρος ο οποίος βρίσκεται στη φύση, δέκα λεπτά από το κέντρο της πόλης με τα πόδια, στην περιοχή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου. Το σπίτι ειναι μονοκατοικία στο οποίο έχετε πρόσβαση στον όμορφο κηπο. Στο χωρο υπαρχει ενας ιδιαιτερα φιλικός σκύλος, ο οποιος μπορεί να ειναι μεγαλόσωμος αλλα ειναι ιδιαίτερα τρυφερός και χάιδιάρης. Αν σε περίπτωση δε νιώθετε άνετα παρακαλώ ενημερώστε μας. Τα στρώματα και οι καναπέδες απο λυμαίνονται καθε μήνα με την ειξιδικευμένη σκούπα 60 τμ
-----

Δημιουργήσαμε έναν χώρο φιλόξενο, κομψά διακοσμημένο με φυσικά υλικά και ιδιαίτερη αρχιτεκτονική που προσφέρει ηρεμία, χαλάρωση, άνεση, και έμπνευση στους επισκέπτες. Αποτελεί ιδανικό σημείο εκκίνησης είτε για δουλειές είτε για διακοπές και περιήγηση όχι μόνο στην Τρίπολη και την Αρκαδία αλλά και σε ολόκληρη την Πελοπόννησο. Φιλοξενεί 1 έως 5 άτομα.

---

Όσον αφορά στα σχόλια τώρα κι αυτά ποικίλλουν. Σε μεγαλύτερο βαθμό είναι θετικά και σχετίζονται με την καθαριότητα, την πρόσβαση, την τοποθεσία και τη γειτονιά στην οποία βρίσκονται τα σπίτια. Δεν λείπουν όμως και οι παρατηρήσεις που αφορούν σε μέγεθος χώρων, χώρο για πάρκινγκ και θέα.


ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

Αρκετά εστιατόρια και καφέ έχουν προστεθεί  ώστε ο επισκέπτης να ξέρει και που μπορεί να απολαύσει φαγητό ή καφέ στην πόλη


Airbnb: 

Η Airbnb ανταποκρίθηκε σε όλα τα αιτήματα που υποβλήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τις εθνικές αρχές προστασίας των καταναλωτών, με επικεφαλής τη Νορβηγική Αρχή Καταναλωτών, για να ευθυγραμμίσει πλήρως τις πρακτικές και τους όρους της με τους κανόνες της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών.
Η Airbnb παρέχει στον δικτυακό της τόπο εύκολα προσβάσιμο σύνδεσμο προς την πλατφόρμα ηλεκτρονικής επίλυσης διαφορών καθώς και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την επίλυση διαφορών.


Στα δίχτυα της ΑΑΔΕ 20.000 αδήλωτα ακίνητα και 130 ΑΦΜ


Περίπου 20.000 ελληνικά ακίνητα, που δεν έχουν δηλώσει αριθμό μητρώου ακινήτου βραχυχρόνιων μισθώσεων (ΑΜΑ) εντόπισαν οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στην πλατφόρμα της Airbnb, μέσω ειδικού προγράμματος αυτοματοματοποιημένου εντοπισμού (web scraping), που σάρωσε την πλατφόρμα.

Επισημάνεται ότι, μέχρι σήμερα, έχουν εγγραφεί στο μητρώο της ΑΑΔΕ πάνω από 70.000 ακίνητα.

Στο επόμενο διάστημα, η ΑΑΔΕ θα έχει επίσης στη διάθεσή της στοιχεία πληρωμών μέσω εμβασμάτων, καρτών, κλπ από πλατφόρμες για πελάτες τους με ελληνικό ΑΦΜ, τα οποία θα διασταυρωθούν με τις δηλώσεις φόρου εισοδήματος και να καταλογιστούν τα πρόστιμα στους παραβάτες.


ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΚΑΙ 130 ΑΦΜ
Στο μεταξύ, οι υπηρεσίες της ΑΑΔΕ έχουν ήδη στη διάθεσή τους στοιχεία εισπράξεων από αλλοδαπούς παρόχους πληρωμών, στα οποία έχουν εντοπίσει και ελέγχουν πάνω από 130 ΑΦΜ που έλαβαν πληρωμές στο εξωτερικό μέσω πλατφορμών χωρίς να έχουν δηλώσει τα αντίστοιχα εισοδήματα.


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη