Ο Υπουργός Τουρισμου απο την Τρίπολη έθεσε θέματα αναπτυξης της Αρκαδίας





Στην Τρίπολη βρέθηκε σήμερα ο υπουργός τουρισμού Χάρης Θεοχάρης ο οποίος είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και αργότερα βρέθηκε σε Σύσκεψη με φορείς στο κτίριο της περιφέρειας.

Ο υπουργός είπε ότι ο τουρισμός στην περιφέρεια πρέπει να έχει τρεις διαστάσεις σε χώρο, χρόνο και ποιότητα ενώ πρέπει να εκμεταλλευτούμε το Μαίναλο και να έχουμε καταδυτικό Ιατρικό και κοινωνικό τουρισμό.

Σε ερώτηση συμμετέχοντα φορέα για το προσφυγικό ανέφερε ότι το ζήτημα του μεταναστευτικού είναι το μεγαλύτερο στη χώρα μας και η κυβέρνηση κάνει στροφή σε αυτό το ζήτημα.

Χρειάζεται ισχυρότερη φύλαξη και να γυρίσουν γρήγορα πίσω αυτοί που έρχονται.



Αργότερα ο υπουργός τουρισμού μαζί με τον περιφερειάρχη παραχώρησαν συνέντευξη τύπου όπου σε αυτή ο κύριος Νίκας είπε ότι το τουριστικό μέλλον ανήκει στην περιφέρεια.

Από τη μεριά του ο κύριος Θεοχάρης είπε ότι η Πελοπόννησος έχει δυναμισμό και μετέδωσε το μήνυμα συνεργασίας και ανταπόκρισης.
'Έθεσε θέμα προσβασιμότητας με δομές για ΑΜΕΑ, αλλά και για καλύτερο συντονισμό των περιφερειών μεταξύ τους.


Στην ερώτησή μας για την Αρκαδία κι αν έχει εντοπίσει τι θα πρέπει να γίνει είπε ότι έχει πληρώσει το τίμημα της κρίσης η Αρκαδία και να δούμε πως ο εξωτερικός τουρισμός θα έρθεις στην περιοχή ίσως με εκμετάλλευση του χιονοδρομικού και του αεροδρομίου.



Επίσης πρόσθεσε για το προσφυγικό ότι η χώρα μας είναι ανοχύρωτη και ότι με την ουσιαστική στροφή της κυβέρνησης θα υπάρχουν κανόνες που θα ισχύουν για όλους. αυτό θα δώσει οικονομική διέξοδο και στα κλειστά ξενοδοχεία.

ρεπορταζ Βάλια Αμπατζή Δημοσιογράφος

ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΗΓΗ ARCADIASPOT












Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη